Hur ser jag mina privata aktieinnehav?

Denna guide hjälper nya användare att hitta sina aktieinnehav.

Förutsättningar:

Steg:

1. Logga in (Klicka här för att komma till inloggningssidan)
  2. Tryck på menyn "Investeringar" under "Mitt kontor". Ser du inte "Investeringar"? Gå till avsnittet längst ner i guiden.

3. Har du innehav i fler än ett bolag visas listan på bilden nedan. Tryck på knappen "Öppna" för att se en detaljerad vy av innehavet. Om du endast har ett innehav kommer du automatiskt till steg 4.

4. Nu ser du ditt innehav i företaget och kan ta del av information i form av transaktioner och dokument. För mer info: Vad finns i Mitt kontor? – fokus aktieägare

Jag ser inte "Investeringar":

Om du inte ser dina privata aktieinnehav kan det bero på att du inte är tillagd med korrekt personnummer alternativt e-postadress i företagets aktiebok. Kontakta ansvarig på företaget för att säkerställa att allt är inlagt korrekt.

OBS: Tveka inte att använda chatten på sidan under kontorstid så hjälper vi dig direkt med dina frågor! Tryck på knappen "Chatta" längs ner till vänster på sidan.