Hur du skapar ett Personkonto och loggar in

För att använda Portalen behöver du först skapa ett gratis Personkonto BAS. Du får då ett unikt ID som gör att bolag som använder Portalen kan ge dig behörighet till olika sektioner. Du kan även med ett Personkonto skapa Bolagskonton.

Artikel för: Personkontoägare
Plats Portalen: https://app.invono.se/signinhttps://app.invono.se/signup

Skapa ett Personkonto BAS

Redo att skapa ett Personkonto? Du kan antingen göra det genom att använda BankID eller med tvåstegsverifiering – e-postadress, lösenord och verifieringskod via e-post.

OBS! Tänk på att om du är aktieägare i ett bolag där de registrerat dig med personnummer måste du använda BankId för att du skall kunna se ditt aktieinnehav direkt.

Med BankID

• Gå in på invono.se
  • Klickar på SKAPA KONTO uppe till höger i menyn.
  • Kontrollera i det nya fönstret att det under logo INVONO står Registrera

• Fyller i ditt personnummer – 10 eller 12 siffror – i rutan och klickar på knappen Fortsätt med BankID
  • Fyll i din e-postadress
  • Klicka i rutan Jag accepterar Invonos villkor efter det att du läst villkoren.
    För att läsa villkoren klickar du på länken Klicka här för att läsa villkoren
  • Därefter är det knappen Registrera med BankID
  • Starta din BankID-app och bekräfta.

Med lösenord och e-post

• Gå in på invono.se
  • Klicka på SKAPA KONTO uppe till höger i menyn.
  • Kontrollera i det nya fönstret att det under logo INVONO står Registrera

• I det nya fönstret klickar du på Inget BankID? Klicka här
  • Fyll därefter i fälten För- och efternamn, E-post, Lösenord och Bekräfta Lösenord
  • Klicka i rutan Jag accepterar Invonos villkor efter det att du läst villkoren.
    För att läsa villkoren klickar du på länken Klicka här för att läsa villkoren.
  • Därefter är det knappen Registrera

Logga in

Med BankID

• Gå in på invono.se
  • Klickar på LOGGA IN uppe till höger i menyn.
  • Fyll i ditt personnummer
  • Klicka på knappen Logga in med BankID
  • Starta din BankID-app och bekräfta.

Lösenord och e-post

• Gå in på invono.se
  • Klicka på LOGGA IN uppe till höger i menyn.
  • Kontrollera i det nya fönstret att det under logo INVONO står Logga in
  • I det nya fönstret klickar du på Inget BankID? Klicka här

• Fyll din E-post och Lösenord
  • Klicka på knappen Begär Verifieringskod
  • Du får inom kort ett mail till dig med en verifieringskod
  • Fyll i den kod du fick i fältet Verifieringskod
  • Därefter är det knappen Verifiera