Ändra namn på dokument

Att namnge dokument är som att möblera ditt hem. Du försöker skapa ordning och placera saker baserat på logik. Alla stöter vi dock på problemet med vår egen logik - det är oftast en bra tanke för stunden men vi glömmer lätt bort resonemanget med tiden.

Artikel för: Kontoägare, SuperAdministratör, Behörig/Rättighet Skriva
Plats PortalenBolagsrum/Dokument/…

Samma sak är det med dokument. I din strävan att hålla reda på allting namnger du dokumenten så att du enkelt kan ta fram dem igen. Problemet är att alla tänker vi olika och när du ska dela dokument med andra, funkar inte din logik för dem.

Därför erbjuder Invonos Portal en funktion där du kan lägga till ett eget namn för redan uppladdade filer i modulen Bolagsrum. Du behöver med andra ord inte dras med 10 människors logik över hur de döper och organiserar dokument. Du kan bibehålla din egen.

Namn på uppladdat dokument

När du laddar upp ett dokument på Portalen (1) är original-namnet det som visas i Namnfältet (2) och dokumentlistan (3).

Ändra filnamn

Ändrar du dokumentets ursprungliga namn i Namnfältet tas det inte bort i den uppladdade filen. Det nya namnet är det som visas i dokument-listorna. På så sätt kan dokumenten namnges utifrån önskad struktur samtidigt som ni kan hänvisa till det ursprungliga namnet om så önskas. Portalen fungerar nämligen inte som en filserver där en ändring av namn blir bestående.

... Klart!