Sätta giltighetsdatum på ett dokument

Det är ingen ordning på allting. Alla bolag brottas mer eller mindre med hur de ska hålla reda på allting såsom avtal, kontrakt och andra väsentliga handlingar. Ibland kan det vara så att viktiga datum för förnyelse eller uppsägning av avtal kan slinka mellan fingrarna då de andra femtioelva sakerna tar upp tankarna.

Artikel för: Kontoägare, SuperAdministratör, Behörig skapa Behörig Skriva (till disk)
Plats PortalenBolagsrum/Dokument/…

Invonos Portal erbjuder dig ett alternativ för att lättare hålla reda på viktiga datum gällande dokument. Vi tillhandahåller funktionen Giltighetsdatum där du enkelt kan skapa en bättre koll på utgångsdatum för exempelvis avtal.

Så här sätter du giltighetsdatum

• Lägg till eller markera ett dokumentet i Portalen.
  • I fältet Giltigt från datum skapas dagens datum per automatik

• När du lagt till dokumentet kan du ändra giltighetsdatum samt lägga till förnyelsedatum i den högra sektionen. Skriv in det datum då det är dags att förnya avtalet.

• ...eller använd kalendermenyn.

Klart! Nu kan du släppa tankarna på dokumentet tills det är dags att förnya det och med hjälp av Portalen är chanserna att glömma bort det som bortblåsta.

Portalen uppdateras månadsvis och funktionen Giltighetsdatum kommer att uppdateras och förbättras inom kort. Exempelvis ska du få påminnelser när det är dags att förnya avtal. Därmed kan du undvika att vara fast med exempelvis en skrivare som gjort sitt. Ungefär som den där party-gästen som aldrig förstår när det är dags att gå hem.