Radera dokument – Bolagsrummet

Funderat på att ta bort dokumenten du lagt upp ? Lagt till ett felaktigt dokument av misstag? Inga problem! Du kan enkelt radera alla dokument förutsatt att du har rätt behörighet.

Artikel för: Kontoägare, SuperAdministratör, Behörighet Skapa
Plats Portalen: Bolagsrum/Dokument.../Bolagets funktionärer

Att radera dokument går snabbt, enkelt och är permanent. Dokument kan raderas oavsett om de har status Utkast eller Publicerad.

Radera dokument

• Markera det dokument du vill radera.

• Klicka på Radera filen till höger ovanför sektionen Information.

• Om du vill avbryta processen väljer du Nej vid bekräftelserutan. Annars tryck Ja, och ditt dokument är raderat.

...Klart!