Radera dokument – Bolagsrummet

Funderat på att rensa dokumenten du lagt till på Plattformen? Lagt till ett felaktigt dokument av misstag? Inga problem! Du kan enkelt radera alla dokument förutsatt att du har rätt behörighet.

Artikel för: Kontoägare, SuperAdministratör, Behörighet Skapa
Plats Portalen: Bolagsrum/Dokument.../Bolagets funktionärer

Att radera dokument går snabbt, enkelt och är permanent. Det finns inga spår av dokumentet på Plattformen när du väl tagit bort det. Dokument kan raderas oavsett om de har status Utkast eller Publicerad.

Radera dokument

• Markera det dokument du vill radera.

• Klicka på Radera filen till höger ovanför sektionen Information.

• Om du vill avbryta processen väljer du Nej vid bekräftelserutan. Annars tryck Ja, och ditt dokument är raderat.

...Klart!

6.3.6 Radera dokument – Bolagsrummet