Hur publicerar jag ett protokoll för standard möten

Var - Mötessektionen

Tryck på Raketikonen uppe till höger och välj "Publicera protokoll"

Viktig Information

Se till att du har laddat upp protokollet och valt kategorin 'Protokoll' annars kommer du inte att kunna publicera.

Medlemsbehörigheter

Endast de medlemmar som krävs för att delta i mötet har tillgång till mötesagendan före och under mötet. Det är först när det slutliga protokollet har laddats upp och publicerats att alla medlemmar i gruppen har tillgång till filerna.