Hur skapar jag ett enkelt möte

Var - Mötessektionen

För att skapa ett enkelt möte, klicka på ikonen 'Lägg till' till höger om fältet 'Filtrera efter' och välj länken 'Skapa ett enkelt möte' i listrutan.

Lägg till mötets datum, start- och sluttid tillsammans med mötets mål, deltagare och plats.

Se till att du ber deltagarna att delta genom att klicka på Raket ikonen längst upp till höger och välja "Bjud in deltagare".

Medlemsbehörigheter

Endast de medlemmar som krävs för att delta i mötet har tillgång till mötesagendan före och under mötet. Det är först när det slutliga protokollet har laddats upp och publicerats att alla medlemmar i gruppen har tillgång till filerna.