Hur skapar jag en mötesgrupp

Var - Mötes sektionen

För att lägga till en mötesgrupp klickar du på "Skapa ny grupp" i menyn under "Alla möten".

För att skapa undergrupper i en grupp, välj den grupp där undergruppen ska läggas till och följ samma procedur.
Ange namnet på gruppen med en beskrivning(valfritt), i pop.up-modalen

Medlems behörigheter

Du kan ge åtkomst till gruppen för ett eller flera team, eller alternativt bara för enskilda medlemmar. Det är också möjligt att skapa en kombination av både ett team och enskilda medlemmar.
Det är också möjligt att lägga till team medan du utesluter vissa medlemmar i det teamet. För att göra detta klickar du bara bort alla medlemmar i ett team när deras namn visas i medlemsvalsfältet under teamvalsfältet. De kommer automatiskt att blockeras. De kan läggas till senare om det behövs genom att helt enkelt välja sitt namn från fältet för medlemsval.