Hur signerar jag ett dokument

Var - Dokument sektionen

För att signera ett dokument (endast pdf), välj de medlemmar du vill ska signera (hittas i esigneringspanelen)

För att lägga till alla flera medlemmar snabbt (eller andra gruppmedlemmar som inte är kopplade till mappbehörigheten) klickar du på länken "Lägg till en signare som inte är en del av teamet" i listrutan för valt fält.
Välj hela teamet genom att klicka på 'Välj alla medlemmar' uppe till höger i modulen pop.up. Du kan också välja andra team genom att klicka på "Välj team" -fältet.

För att lägga till signatärer som inte är med i något team, altså externa signatärer tryck på "externa via e-post" och följ instruktionerna.

För att skicka begäran för signering, tryck på "Begär e-signering" knappen

Du kommer bli notifierad via e-post när alla signatärer har signerat dokumentet.