Hur ändrar jag min e-postadress

Var - var som helst i Invonos plattform

Om du vill ändra din e-postadress, håll muspekaren över ditt namn i det övre högra hörnet på Invonos plattform och välj länken "Min profil" i listan.

På din profilsida scrollar du ned till panelen med titeln "E-post" och ange din nya e-postadress.  Följ instruktionerna på skärmen genom att kontrollera din e-postinkorg för verifieringskoden och ange den enligt anvisningarna

Viktig information

Du måste verifiera din nya e-postadress innan ändringar accepteras.