Hur loggar jag in med användarnamn och lösenord

För att logga in på Invonos plattform besöker du vår hemsida, klicka på länken "LOGGA IN" i huvudmenyn, längst upp till höger - eller klicka här för att logga in.

Välj "Byt till användarnamn" längst upp till höger under titeln "LOGGA IN", lägg till dina uppgifter och tryck på "LOGGA IN".

Obs* Du har möjlighet att välja "Kom ihåg mina inloggningsuppgifter" under inmatningsfältet nästa gång du loggar in.

2FA

Denna metod använder tvåfaktorsautentisering. Du kommer att bli ombedd att verifiera din e-post med en kod som skickas till din e-postadress.