Hur registrerar jag mig med användarnamn och lösenord

För att registrera dig på Invonos plattform besöker du vår hemsida, klicka på länken "Skapa konto gratis" i huvudmenyn, längst upp till höger - eller klicka här för att registrera dig.

Välj "Byt till användarnamn" längst upp till höger under titeln "Registrera", lägg till dina uppgifter och tryck på "Registrera" .

Viktig Information

Om du har blivit ombedd att registrera dig hos Invono, se till att du använder samma e-postadress som förfrågan skickades till. Detta är viktigt så att vi kan koppla ihop dig med det företag som begärt registreringen. Om du föredrar att använda en alternativ e-postadress, vänligen kontakta företaget som har bjudit in dig och be dem ändra din adress i sitt bolag.

2FA

Denna metod använder tvåfaktorsautentisering. Du kommer att bli ombedd att verifiera din e-post med en kod som skickas till din e-postadress.