Hur loggar jag in med BankID

För att logga in på Invonos plattform besöker du vår hemsida, klicka på länken "LOGGA IN" i huvudmenyn, längst upp till höger - eller klicka här för att logga in.
BankID är valt som standard,  allt du behöver göra är att lägga till dina uppgifter enligt anvisningar på sidan

Obs* Du har möjlighet att välja "Kom ihåg mina inloggningsuppgifter" under inmatningsfältet nästa gång du loggar in.

Vad är BankID?
BankID är ett verktyg för att tillhandahålla online identifiering och signering. BankID  gör det möjligt för företag, banker, organisationer och myndigheter ingå avtal med individer på Internet. BankID är ett elektroniskt identitetsdokument som kan jämföras med pass, körkort och andra fysiska identitetsdokument.

Du kan få BankID via din bank. I samband med din beställning måste du också installera BankID-säkerhetsapp om du inte redan har den installerad!