Hur registrerar jag mig med BankID

För att registrera dig på Invonos plattform besöker du vår hemsida, klicka på länken "Skapa konto gratis" i huvudmenyn, längst upp till höger - eller klicka här för att registrera dig.
BankID är valt som standard,  allt du behöver göra är att lägga till dina uppgifter enligt anvisningar på sidan.

Viktig Information

Om du har blivit ombedd att registrera dig hos Invono, se till att du använder samma e-postadress som förfrågan skickades till. Detta är viktigt så att vi kan koppla ihop dig med det företag som begärt registreringen. Om du föredrar att använda en alternativ e-postadress, vänligen kontakta företaget som har bjudit in dig och be dem ändra din adress i sitt bolag.
Vad är BankID?
BankID är ett verktyg för att tillhandahålla online identifiering och signering. BankID  gör det möjligt för företag, banker, organisationer och myndigheter ingå avtal med individer på Internet. BankID är ett elektroniskt identitetsdokument som kan jämföras med pass, körkort och andra fysiska identitetsdokument.

Du kan få BankID via din bank. I samband med din beställning måste du också installera BankID-säkerhetsapp om du inte redan har den installerad! 

Svarade detta på din fråga? Tack för feedbacken Det gick inte att skicka din feedback. Vänligen försök igen senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss